PHYSIOMER BABY MIST 115 ML

Physiomer nenähuuhtelu lapsille.

Pakkauskoko:
115 ML
Markkinoija:
Perrigo Suomi Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
2064269
13,84 €
120,35 € / l

Physiomer Baby nenähuuhde sopii erityisesti vauvojen herkille nenille. Sen hellävarainen suihke puhdistaa ja kosteuttaa nenän hengitystiet, silloin kun nenä on tukossa esim. vilustumisen takia, jolloin nukkuminen sekä syöminen on vaikeaa. Physiomer kosteuttaa nenän limakalvoja ehkäisee ja myös flunssan jälkitauteja esim. korvatulehduksia. Physiomer Baby sisältää 100% luonnollista, isotonista merivettä. Merivesi kerätään Saint-Malon rannikolta, jossa se on erityisen mineraali- ja hivenainerikasta. Physiomer Baby nenähuuhteen pakkaus on muotoiltu erityisesti pienille ja herkille nenille. Sen ainutlaatuinen Comfort Tip® suutin, tekee nenähuuhtelusta helpompaa ja miellyttävämpää lapselle. Suutin on tehty pehmeästä ja joustavasta kumista ja suunniteltu niin, ettei sitä voi viedä liian syvälle lapsen nenään.

Voidaan käyttää 15 päivän iästä alkaen. Ennaltaehkäisevä ja kosteuttava käyttö: 1-2 kertaa päivässä. Tukkoinen nenä: 4-6 kertaa päivässä. Physiomer Baby nenähuuhde on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.

Steriili, isotoninen (0,9 %) merivesi.

115 ml

Pakkaus 115 ml. Säilyy käyttökelpoisena viimeisen käyttöpäivämäärään asti. Suutin puhdistettava huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:PHYSIOMER BABY MIST 115 ML
Arvostelusi