Teho Närästys 24 tabl

Teho Närästys -valmisteella voidaan vähentää närästystä, vaivaan liittyvää paineen tunnetta ja happaman mahansisällön takaisinvirtausta (refluksia) ruokatorveen. Lisäksi Teho Närästys -valmiste lievittää liikahappoisuutta, polttavaa tunnetta ruokatorvessa ja ylävatsassa sekä ruuansulatushäiriöitä. Teho Närästys on tehokas apu vaivan perimmäisestä syystä riippumatta. Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Pakkauskoko:
24 tabl
Markkinoija:
Suomen Bioteekki Oy
Tilaustuote
SKU:
2374874
6,25 €

Närästykseen. CE merkitty terveydenhuollon tarvike.

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset: Suositeltava annos on 2 tablettia vesilasillisen kera jokaisen pääaterian jälkeen. Lapset (6–12-vuotiaat): Suositeltava annos on 1 tabletti vesilasillisen kera jokaisen pääaterian jälkeen. Tabletit pureskellaan huolellisesti ennen nielemistä nesteen kera. Nämä annokset vähentävät liikahappoisuutta ja estävät mahansisällön nousua ruokatorveen tehokkaasti. Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

Yksi tabletti sisältää: 200 mg natriumalginaattia, 50 mg algiinihappoa, 80 mg natriumbikarbonaattia ja 140 mg kalsiumkarbonaattia.

Yksi tabletti sisältää: 200 mg natriumalginaattia, 50 mg algiinihappoa, 80 mg natriumbikarbonaattia ja 140 mg kalsiumkarbonaattia.
Apuaineet: Mannitoli, sukraloosi, piidioksidi, kasviperäinen magnesiumstearaatti, glyserolibehenaatti, aromit: inkivääriuute, eteerinen inkivääriöljy, sitruuna, minttu.

Lue pakkauksessa oleva käyttöohje huolellisesti ennen valmisteen käyttöä. Valmiste soveltuu parhaiten yli 18-vuotiaille aikuisille, ja ennen valmisteen käyttöä on suositeltavaa kysyä neuvoa lääkäriltä. Valmistetta voivat kuitenkin tilapäisesti käyttää myös lapset ja nuoret, mutta 6–12-vuotiaille lapsille annos on puolet aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille suositeltavasta annoksesta, ja ennen valmisteen käyttöä on keskusteltava lääkärin kanssa. On suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa valmisteen käytöstä, mikäli olet raskaana tai imetät.
Suositeltua annostusta ei saa ylittää, sillä suuremmat määrät voivat aiheuttaa ummetusta tai lyhytkestoista ripulia. Älä käytä valmistetta, mikäli sinulla on todettu krooninen ummetus tai ripuli, munuaissairaus tai krooninen sydämen vajaatoiminta. Älä käytä valmistetta yli 30 päivän ajan. Jos oireet pitkittyvät, ota yhteys lääkäriin. Tabletti on tarkoitettu vain yhtä käyttökertaa varten. Ota tabletti pakkauksesta juuri ennen käyttöä. Älä käytä valmistetta, jos sinulla on intoleranssi jollekin sen ainesosalle. Älä käytä valmistetta, jos olet yliherkkä jollekin sen ainesosalle.