Blepha EyeBag 1 pakkaus

BLEPHA EYEBAG on kestokäyttöinen, lämmittävä silmämaski silmäluomien rauhasten lämpöhoitoon. Sitä voidaan käyttää hoitamaan Meibomin rauhasten toimintahäiriöitä ja silmäluomen tulehdusta eli blefariittia. Silmämaski rauhoittaa ja helpottaa kuivasilmäisyyden oireita ja muita silmäoireita kuten näärännäppyjä tai luomirakkuloita. Se voi lisäksi vähentää mahdollista piilolinssien käyttöön liittyvää epämukavuutta kuivasilmäisyydestä kärsivillä potilailla. Lämmitetään mikroaaltouunissa ohjeen mukaan. 

Pakkauskoko:
1 pakkaus
Markkinoija:
Théa Nordic AB
Tuotetta varastossa
SKU:
341981
19,82 €

BLEPHA EYEBAG on kestokäyttöinen, lämmittävä silmämaski silmäluomien rauhasten lämpöhoitoon. Sitä voidaan käyttää hoitamaan Meibomin rauhasten toimintahäiriöitä ja silmäluomen tulehdusta eli blefariittia. Silmämaski rauhoittaa ja helpottaa kuivasilmäisyyden oireita ja muita silmäoireita kuten näärännäppyjä tai luomirakkuloita. Se voi lisäksi vähentää mahdollista piilolinssien käyttöön liittyvää epämukavuutta kuivasilmäisyydestä kärsivillä potilailla.

Ylä- ja alaluomien reunoilla sijaitsevat Meibomin rauhaset erittävät öljyistä ainetta, jota tarvitaan voitelemaan ja puhdistamaan silmän etuosaa sekä mahdollistamaan kyynelkalvon leviäminen tehokkaasti. Kun rauhaset eivät toimi normaalisti, öljy muuttuu paksuksi rasvaksi ja tukkii rauhaset. Tämä tarkoittaa, että silmän pinta ei saa tarpeeksi voitelevia lipidejä. Lämmittävän vaikutuksensa ansiosta BLEPHA EYEBAG -silmämaski edesauttaa silmiä pysymään kosteana, sillä se avaa tukkeutuneet rauhaset, jolloin lipidit pääsevät silmän pinnalle. Tällöin kyynelnesteen haihtuminen vähenee ja silmän pinta pysyy pidempään kosteana.

Lämmitetään mikroaaltouunissa ohjeen mukaan.

Käytä kahden ensimmäisen viikon aikana Blepha EyeBag-silmämaskia kahdesti päivässä aamuin ja illoin 5-10 minuuttia kerrallaan. Kahden ensimmäisen viikon jälkeen 3-4 kertaa viikossa normaalisti riittää, mutta voit muuttaa käyttötiheyttä oireidesi vakavuuden mukaan.  Lämmitetään mikroaaltouunissa ohjeen mukaan.

Silkistä ja puuvillasta valmistettu kestokäyttöinen silmämaski, joka on täytetty käsittelemättömillä pellavansiemenillä. 

Silkistä ja puuvillasta valmistettu kestokäyttöinen silmämaski, joka on täytetty käsittelemättömillä pellavansiemenillä. 

Aikuisille.

Huoneenlämmössä.

Musta ja harmaa puoli.